Laden Evenementen
Zo 7 april 2019

Concert in samenwerking met Scherzando Driebergen

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Op zondagmiddag 7 april zingt Wishful Singing een concert samen met gemengd koor Scherzando uit Driebergen. Scherzando is een middelgroot koor (45 zangers), met – de naam verraadt al wat – uiteenlopend repertoire, van introvert religieus tot uitbundig en mal. En dat alles onder de inspirerende en geïnspireerde leiding van Reinhard Findenegg. Dit jaar viert het koor het 25-jarig bestaan met twee feestelijke concerten. Op 24 november een uivoering van de Carmina Burana, maar eerst op 7 april een vrolijke samenwerking met Wishful Singing.  .

Om kaarten te reserveren voor dit concert: stuur een mail naar kaartjes@scherzandokoor.nl, of betaal het aantal kaartjes x € 12,50 op rekening NL22 ABNA 0444 6664 00 t.n.v. gemengd koor Scherzando, met vermelding van uw naam.

www.scherzandokoor.nl

Zo 7 april 2019 / 15:30 uur
Grote Kerk Driebergen (NL)
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten