Laden Evenementen
Zo 6 november 2022

Mystiek op locatie: Canto Ostinato Immersive

Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Op zondag 6 november strijkt het Limburgs Museum neer in de Benedenkerk en het Missiehuis in Steyl. Tijdens een inspirerend evenement vol muziek, cultuur en natuur genieten bezoekers van een mystieke middag. Tussen 15:00 en 17:00 uur nemen bioloog Tini Brugge, pianist Egbert Derix en bariton Sef Thissen en ensemble Wishful Singing het publiek mee op een reis van reflectie en verstilling.

Tijdens dit concert beleef je de muziek op een andere manier dan gebruikelijk: de zangeressen van Wishful Singing lopen rond door de zaal, rondom het orgel dat in het midden staat opgesteld. Je bent vrij om zelf één van de stoelen te kiezen die verspreid staan door de zaal, of zelfs op een zelf-meegebracht matje te gaan liggen en je ogen te sluiten. Dompel je onder in de hypnotiserende muziek van Ten Holt!

Zo 6 november 2022 / 15:00 uur
Benedenkerk Steyl

Musici

Wishful Singing
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten