Laden Evenementen
Wo 1 juni 2022

Canto Ostinato Immersive

Voor orgel en vrouwenstemmen

Beleef Canto Ostinato van Simeon ten Holt intenser dan ooit

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Canto Ostinato van Simeon ten Holt is een klassieke hit. Al jaren staat het stuk in de top 10 van de jaarlijkse Klassieke Top 400 (voorheen Hart en Ziel lijst) op Radio 4. Ten Holt schreef het stuk oorspronkelijk voor piano. Aart Bergwerff heeft de compositie nu bewerkt voor orgel en vrouwenstemmen en voegt hiermee weer een heel andere dimensie toe aan dit wereldberoemde werk.

Canto Ostinato – vaak liefkozend ‘de Canto’ genoemd – is bij uitstek een meditatief stuk. Geen één uitvoering is hetzelfde. Het aantal herhalingen, de dynamiek en de speelmanier laat de componist aan de uitvoerder(s). Wishful Singing voegt daar nog een extra beleving aan toe en nodigt hun bezoekers uit om tijdens het concert een slaapmasker of blinddoek te dragen. Ook kun je er als bezoeker voor kiezen om in plaats van op een concertstoel plaats te nemen op een kussen of matje (zelf meenemen). Zet al jouw zintuigen op scherp en ervaar het meditatieve en tijdloze effect van de Canto Ostinato!

LET OP: Maak bij de aankoop van een ticket de keuze of je wilt zitten op een stoel of liever plaats neemt op een eigen matje/kussen. Ook kun je een Wishful Singing slaapmasker bestellen bij jouw ticket.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.
Wo 1 juni 2022 / 20:00 uur
Westerkerk Prinsengracht 279, Amsterdam

Musici

Wishful Singing
Aart Bergwerff

Dit concert is onderdeel van

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten