Laden Evenementen
Vr 1 juli 2022

Canto Ostinato Immersive

Voor orgel en vrouwenstemmen

Beleef Canto Ostinato van Simeon ten Holt intenser dan ooit

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Let op: De aanvangstijd van dit concert is gewijzigd naar 20.15 uur.

Canto Ostinato van Simeon ten Holt is een klassieke hit. Al jaren staat het stuk in de top 10 van de jaarlijkse Klassieke Top 400 (voorheen Hart en Ziel lijst) op Radio 4. Ten Holt schreef het stuk oorspronkelijk voor piano. Aart Bergwerff heeft de compositie nu bewerkt voor orgel en vrouwenstemmen en voegt hiermee weer een heel andere dimensie toe aan dit wereldberoemde werk.

Canto Ostinato – vaak liefkozend ‘de Canto’ genoemd – is bij uitstek een meditatief stuk. Geen één uitvoering is hetzelfde. Het aantal herhalingen, de dynamiek en de speelmanier laat de componist aan de uitvoerder(s). Wishful Singing voegt daar nog een extra beleving aan toe en nodigt hun bezoekers uit om tijdens het concert een slaapmasker of blinddoek te dragen. Zet al jouw zintuigen op scherp en ervaar het meditatieve en tijdloze effect van de Canto Ostinato!

Een slaapmasker mag, maar hoeft niet. Je kunt er zelf een meenemen of bestel een Wishful Singingslaapmasker bij je ticket.

Door de inrichting van de kerk is het bij dit concert niet mogelijk om te kiezen tussen liggen of zitten. Je kunt hier alleen in de kerkbanken zitten.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vr 1 juli 2022 / 20:15 uur
Sint-Bonaventurakerk Rijnstraat 60, Woerden

Musici

Wishful Singing
Aart Bergwerff, orgel

Dit concert is onderdeel van

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive

Canto Ostinato Immersive
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten