Laden Evenementen
Za 22 september 2018

Workshop Gregoriaanse zang o.l.v. Jerry Korsmit

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Heb je altijd al willen weten wat een ‘neum’ is?
Wil je zelf ervaren hoe het is om gregoriaanse muziek te zingen?

Jerry Korsmit heeft de sleutel tot de schatkist van de gregoriaanse muziek en laat een glimp zien en horen van de fascinerende en betoverende muziek die hierin verborgen ligt. September Me festival biedt aan zowel de beginner als aan de gevorderde de mogelijkheid om mee te doen aan een workshop waarin de grondbeginselen van het Gregoriaans worden uitgelegd. Natuurlijk wordt er ook gezongen door de deelnemers.

De zangeressen van Wishful Singing zullen ook een gedeelte van de workshop aanwezig zijn en van zich laten horen.

De workshop wordt georganiseerd naar aanleiding van het concert van Wishful Singing dat na de workshop plaatsvindt om 14.30 uur. Wishful Singing zingt repertoire van de nieuwste Gregoriaanse CD In Mysterium die ze samen met Herman Finkers opnamen.

Za 22 september 2018 / 11:30 uur
Flint Amersfoort
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten