Laden Evenementen
Vr 7 juli 2017

Woodbirds: muzikale wandeling op landgoed De Overplaats @Koorbiënnale Haarlem

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Uitvoerenden

Wishful Singing (Nederland)
Olga Vocal Ensemble (Nederland/IJsland)
Ensemble Dialogos (Frankrijk/Kroatië)

Toelichting

Het format van de Korennacht, één avond waarop het publiek per fiets of te voet verschillende concerten op bijzondere locaties bezoekt en tot slot samenkomt bij één gezamenlijk slotconcert, heeft zich bewezen als zeer geliefd bij het publiek. We vertalen dit naar een speciale editie in het bos. Gidsen begeleiden het publiek in twee kleinere groepen naar de concerten in het bos. Aan het einde komt het publiek samen voor een glas wijn en het tweede deel van de avond op een overdekt podium, met uitzicht op de bomen in de avondschemering.

In deze natuurlijke setting zingt Wishful Singing oeroude Gregoriaanse liederen, presenteren de heren van het Olga Vocal Ensemble een programma met natuurmuziek uit Scandinavië en beluisteren we als finale het ensemble Dialogos met het 11e eeuwse Keltische verhaal over de zoektocht van een bijna verloren man en zijn redding door de heilige Swithun.

EXTRA’s:

– Voorafgaand aan het concert van 19.45 – 20.15 uur is er de mogelijkheid om op natuurexcursie te gaan over het landgoed.
– Na afloop van het concert is er een Meet & Greet met alle zangers in de tent.

In verband met de bos/duinwandeling is dit concert niet toegankelijk voor rolstoelen.

Vr 7 juli 2017 / 20:30 uur
Landgoed De Overplaats Heemstede (NL)
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten