Laden Evenementen
Za 15 december 2018

Winterlicht

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wishful Singing brengt je in kerststemming met ‘Winterlicht’, een sfeervol kerstconcert vol bekende hedendaagse én traditionele kerstliederen. De vijf zangeressen van Wishful Singing zingen klassiekers als ‘Stille nacht’ en ‘Deck the Hall’, maar ook onbekende parels uit Scandinavië en Spanje. Een gregoriaans gezang van de succesvolle cd ‘In Mysterium’ zal zeker niet ontbreken. Deze avond female a cappella is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind. Wishful Singing ráákt!

Za 15 december 2018 / 20:30 uur
Theater de Speeldoos Vught
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten