Laden Evenementen
Za 9 november 2019

What about Mary? CD-presentatie

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Afgelopen voorjaar maakte Wishful Singing de voorstelling ‘What about Mary?’. Een muzikale ode aan de meest veelzijdige vrouw ooit. Met muziek van Hildegard van Bingen en van Kate Moore, maar bijvoorbeeld ook met liedjes uit de Sound of Music en Mary Poppins. Op zaterdagavond 9 november 2019 hopen de zangeressen de bij de voorstelling horende cd te presenteren. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Steun dan de totstandkoming van het album ‘What about Mary?’.

Tip: voor 50 euro ontvangt u twee concertkaartjes voor 9 november in Bussum + één exemplaar van de nieuwe cd én draagt u bij aan de totstandkoming van de cd! 

Haar naam is zo oud als de jaartelling: Maria. Door de eeuwen heen is haar naam blijven klinken, zonder aan kracht in te boeten. Van moeder tot majesteit: Maria’s bleven komen en gaan. Maria Callas, Mary Poppins, Bloody Mary… zonder Maria gaat de geschiedenis mank. Ze was muze voor menig componist. Palestrina, Reger, Rodgers & Hammerstein. De onze-lieve-vrouwen van Wishful Singing brengen ze allemaal tezamen in het programma ‘What about Mary?’ waarin Maria de maat van elke melodie is. Want laten we eerlijk zijn: zonder Maria geen Sound of Music.

 

Za 9 november 2019 / 20:00 uur
Mariakerk Brinklaan 42, Bussum

Dit concert is onderdeel van

What about Mary?

What about Mary?
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten