Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

What about Mary?

Haar naam is zo oud als de jaartelling: Maria. Door de eeuwen heen is haar naam blijven klinken, zonder aan kracht in te boeten. Van moeder tot majesteit: Maria’s bleven komen en gaan. Maria Callas, Mary Poppins, Bloody Mary… zonder Maria gaat de geschiedenis mank. Ze was muze voor menig componist. Palestrina, Reger, Rodgers & Hammerstein. De onze-lieve-vrouwen van Wishful Singing brengen ze allemaal tezamen in het programma What about Mary? waarin Maria de maat van elke melodie is. Want laten we eerlijk zijn: zonder Maria geen Sound of Music.

Wishful Singing werkt aan een op de voorstelling geinspireerde cd. Voor 50 euro koopt u twee concertkaarten voor het concert in Delden + één exemplaar van de nieuwe cd ‘What about Mary?’ én draagt u op deze manier bij aan de totstandkoming van dit nieuwe album. Helpt u mee?

 

Zo 10 november 2019 16:00 uur

Oude Blasius, Delden

Externe website

What about Mary?

Dit concert is onderdeel van

What about Mary?

What about Mary?
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten