Laden Evenementen
Zo 10 november 2019

What about Mary?

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Haar naam is zo oud als de jaartelling: Maria. Door de eeuwen heen is haar naam blijven klinken, zonder aan kracht in te boeten. Van moeder tot majesteit: Maria’s bleven komen en gaan. Maria Callas, Mary Poppins, Bloody Mary… zonder Maria gaat de geschiedenis mank. Ze was muze voor menig componist. Palestrina, Reger, Rodgers & Hammerstein. De onze-lieve-vrouwen van Wishful Singing brengen ze allemaal tezamen in het programma What about Mary? waarin Maria de maat van elke melodie is. Want laten we eerlijk zijn: zonder Maria geen Sound of Music.

Wishful Singing werkt aan een op de voorstelling geinspireerde cd. Voor 50 euro koopt u twee concertkaarten voor het concert in Delden + één exemplaar van de nieuwe cd ‘What about Mary?’ én draagt u op deze manier bij aan de totstandkoming van dit nieuwe album. Helpt u mee?

 

Zo 10 november 2019 / 16:00 uur
Oude Blasius Delden

Dit concert is onderdeel van

What about Mary?

What about Mary?
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten