Laden Evenementen
Za 2 juni 2018

Westlandse Kinderkorendag 2018 (workshop)

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Zingen is gezond voor je lichaam, goed voor je hersenen, maar vooral heel erg leuk om te doen! Dit jaar organiseert de Westlandse Korenfederatie voor de tweede keer een zang workshopdag speciaal voor kinderen. Zit je op een koor of hou je gewoon heel erg van zingen? Geef je dan op. In je eentje zingen is leuk, maar met z’n allen nog leuker!

Je krijgt een dag lang workshops met spannende namen als ‘Songs and Games’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Folksongs’ van de zangeressen van het bekende ensemble Wishful Singing. Zij leren je niet alleen nieuwe en swingende liedjes, maar ook hoe je je stem goed kunt gebruiken. Aan het einde van de dag is er een optreden samen met Wishful Singing.

Za 2 juni 2018 / 10:00 uur
Ontmoetingskerk Naaldwijk
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten