Laden Evenementen
Zo 7 oktober 2018

Vriendenconcert

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Het vriendenconcert is het jaarlijkse ontmoetingsmoment van de donateurs van Wishful Fifty, een exclusieve groep liefhebbers van Wishful Singing die ook financieel aan de groei van het ensemble willen bijdragen. Wishful Fifty is inmiddels over de helft van het aantal donateurs en wij zijn op zoek naar nieuwe leden!

Op www.wishfulsinging.nl/steun-ons/ kunt u lezen wat het lidmaatschap van Wishful Fifty precies inhoudt. Bent u na het lezen van de informatie enthousiast geworden en overweegt u wellicht om lid te worden van onze ‘club van 50’ en zo Wishful Singing verder te helpen bij het verwerkelijken van haar artistieke dromen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens het vriendenconcert op 7 oktober.

Tijdens het vriendenconcert zingt Wishful Singing muziek van het programma ‘Victory – van Bingen tot Boogie’, een programma met nieuwe muziek van onder meer Aspasia Nasopoulou, Lucas Wiegerink en Joost Kleppe. Dit programma is mede tot stand gekomen dankzij de steun van Wishful Fifty en Fonds Podiumkunsten.

U kunt zich uiterlijk maandag 1 oktober opgeven via een mailbericht aan wishful50@wishfulsinging.nl.

Zo 7 oktober 2018 / 15:30 uur
Schuilkerk De Hoop Diemen (NL)

Dit concert is onderdeel van

Victory! – Van Bingen tot Boogie

Victory! – Van Bingen tot Boogie
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten