Laden Evenementen
Vr 12 oktober 2018

Schoolconcert – Help, een olifant!

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Het thema van de kinderboekenweek is Vriendschap, met als motto: Kom erbij! Dat vraagt natuurlijk om met z’n allen liedjes zingen!

De zangeressen van Wishful Singing toveren de concertzaal om in een bos vol olifanten, een Japanse tempel of een Amerikaanse prairie. Ze zingen daarbij de mooiste en leukste muziek van over de hele wereld. En iedereen mag meezingen. Wishful Singing en pianist Bert van den Brink leren het publiek de leukste liedjes, tongtwisters en oorwurmen, met muziek van o.a. Johannes Brahms, György Ligeti en Edvard Grieg, kinderliedjes en meer lichte muziek. Oefen de liedjes alvast in de klas via het YouTube-kanaal van Wishful Singing!

Vr 12 oktober 2018 / 10:00 uur
TivoliVredenburg Utrecht

Dit concert is onderdeel van

Help, een olifant! – Zing mee met Wishful Singing

Help, een olifant! – Zing mee met Wishful Singing
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten