Laden Evenementen
Za 14 december 2019

Kerstconcert i.s.m. Roden Girl Choristers

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Samen met het prestigieuze meisjeskoor de Roden Girl Choristers zingt Wishful Singing bekende en minder bekende kerstliederen. Kom in kerstsferen met ‘Stille Nacht’, ‘White Christmas’ en ‘Hark the herald-angels sing’.

Roden Girl Choristers
Het meisjeskoor, de Roden Girl Choristers, bestaat sinds september 2000 en zet zich in voor het ontwikkelen van jong zangtalent. Deze dynamische groep meiden, onder leiding van artistiek leider Sonja de Vries, heeft zich inmiddels een klinkende reputatie verworven. Het doel van de Roden Girl Choristers is om referentiepunt te zijn voor meisjeskoorzang in Nederland. Het koor heeft een bezetting van 20 à 25 meisjes in de leeftijd van 8-18 jaar en is onderdeel van de Stichting Koorschool Noord Nederland.

Za 14 december 2019 / 20:15 uur
Hillegondakerk Rotterdam
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten