In Mysterium door Wishful Singing

Vijf zangeressen, die méér doen dan alleen maar zingen: dat is Wishful Singing. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren a cappella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau op een geheel eigen wijze. De topkwaliteit die Wishful Singing sindsdien heeft laten horen én zien, is wereldwijd uniek. Regelmatig zijn er buitenlandse tournees, onder andere door Japan, China, de Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Estland en Italië. Het repertoire is breed en loopt uiteen van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek, close harmony en hedendaagse muziek.

Onlangs bracht het kwintet in samenwerking met Herman Finkers de cd In Mysterium uit. Geïnspireerd door deze geslaagde samenwerking brengt Wishful Singing in Flint een selectie gregoriaanse gezangen van deze nieuwe cd. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden met deze prachtige, tijdloze en onsterfelijke muziek.

Za 22 september 2018 14:30 uur

Flint Amersfoort (NL)

Externe website

In Mysterium door Wishful Singing
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten