Laden Evenementen
Za 11 januari 2020

Connected – Lost in the Cloud

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Ben je nog verbonden als je verbinding hebt? Hoe leef je samen in een cloud? Al zijn de regels nog niet geschreven, een ding is duidelijk: online is het alles of niets. De super clickable millennials van Wishful Singing kunnen zelf de glasvezelverleiding nauwelijks weerstaan, dus geven ze er in dit concert maar liever aan toe. Luister mee bij hun rondgang langs de (on)geneugten van het web 2.0, met pre-digitale muziek van Bach tot Beatles naast klanken van nu, en prikkelende filosofische beschouwingen van filosoof Stine Jensen.

Vanwege het overlijden van de vader van Stine Jensen worden haar beschouwingen dit concert voorgedragen door presentatrice (Radio 4) en musicologe Maartje Stokkers.

Za 11 januari 2020 / 15:00 uur
TivoliVredenburg Utrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten