Loading Events
Fri 15 December 2023

The Little Match Girl Passion

Lavinia Meijer & Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

December 2023 gaan de wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer en Nederlands bekendste vrouwelijke a cappella ensemble op tournee. Ze voeren het ontroerende kerstverhaal van The Little Match Girl Passion en het bekende, sfeervolle A Ceremony of Carols van Benjamin Britten uit.

The Little Match Girl Passion (2008) is een geroemde compositie van David Lang. In 2008 won hij de Pulitzerprijs voor zijn compositie van dit ontroerende verhaal. Hij heeft het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, Het meisje met de zwavelstokjes, bewerkt tot een eigentijdse klassieker. Een hartverscheurend kerstverhaal in de traditie van Charles Dickens’ A Christmas Carol en de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. Speciaal voor dit prachtige kerstprogramma maakt Lavinia Meijer een arrangement voor harp en en zang van Wishful Singing.

Op deze unieke avond is het prachtige A Ceremony of Carols een mooie toevoeging aan dit kerstprogramma, waarin schoonheid en ontroering samenkomen.

Fri 15 December 2023 / 20:00 h
Academiehuis Grote Kerk Grote Markt 18, Zwolle

Musicians

This concert is part of

The Little Match Girl Passion

The Little Match Girl Passion

Around David Lang

Around David Lang
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten