Loading Events
Sun 14 January 2018

New Year Conert ‘Helmond receives, Helmond gives with Sinfonia Rotterdam & Helmonds Vocaal Ensemble

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Van de website van de Lambertusconcerten:

Als start van het jubileumjaar werkt Lambertus Concerten samen met Stichting Helmond Ontvangt, Helmond geeft (www.nieuwjaarsconcerthelmond.nl) . De programmering van dit nieuwjaarsconcert is in samenwerking met Lambertus Concerten. Uitgevoerd worden orkestwerken door Sinfonia Rotterdam onder leiding van Amaury du Closel en vocale parels door het ensemble Wishful Singing.

Op het programma staan onder andere werken van Johann Strauss, Georg Friedrich Händel en Wolfgang Amadeus Mozart.  Ook het 25-jarig Helmonds Vocaal Ensemble zal in het kader van zijn jubileumjaar medewerking verlenen aan deze middag.

De kaartverkoop is beperkt en vindt plaats via Rotary Helmond.

Synchroon aan de energie en intensiteit van de grote havenstad, brengt Sinfonia Rotterdam de muziek van klassieke meesters op een dynamische, indringende wijze naar een groot publiek. Tijdens uitvoeringen in concertseries in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, en op de vele nationale en internationale podia weet Sinfonia Rotterdam onder leiding van de gedreven dirigent Conrad van Alphen het publiek te betrekken bij de muzikale beleving.

Met als basis de klassiekers van de 18de eeuw programmeert het orkest in samenhang composities uit alle latere perioden. Door de oude meesters zelfs te koppelen met wereldpremières weet Sinfonia Rotterdam steeds te boeien met nieuwe kleuren en contrasten. Door een expressieve uitvoeringsstijl brengt Sinfonia Rotterdam energie en

From the website of the Lambertus concerts:

The programming of this New Year’s concert is in collaboration with Lambertus Concerts. Orchestral pieces are performed by Sinfonia Rotterdam, led by Amaury du Closel, and vocal pearls by the ensemble Wishful Singing.

The program includes works by Johann Strauss, Georg Friedrich Händel and Wolfgang Amadeus Mozart. The 25-year-old Helmonds Vocal Ensemble will also be performing this afternoon.

Sun 14 January 2018 / 15:00 h
ROC Ter Aa Helmond (NL)

This concert is part of

Nieuwjaarsconcert i.s.m. Sinfonia Rotterdam

Nieuwjaarsconcert i.s.m. Sinfonia Rotterdam
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten