Loading Events
Sat 13 April 2024

Gregorian Treasures | Breda

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wishful Singing en VOCES8 Scholars bundelen hun krachten en tillen gregoriaans naar een nieuw niveau.

Ontdek het gregoriaans tijdens onze Gregorian Treasures concerten. Geniet van een immersive experience waarbij de zangers zich vrij door de ruimte bewegen. Zo word je als bezoeker als het ware ondergedompeld in een bad van klank.
Door de mannenstemmen van de VOCES8 Scholars te combineren met de vrouwenstemmen van Wishful Singing ontstaat een gevarieerd programma dat alle kleuren van het gregoriaans laat zien.
Het programma bestaat uit bekend en onbekend gregoriaans repertoire, dat we uitvoeren uit de originele manuscripten uit het klooster in Einsiedeln (Zwitserland). Daarnaast zingen we modernere werken die op het gregoriaans zijn geïnspireerd, zoals Tota pulchra es, Maria en Ubi Caritas van Maurice Duruflé en Ave Generosa van Ola Gjeilo.

Sat 13 April 2024 / 15:00 h
Grote Kerk Breda Breda

Musicians

This concert is part of

Gregorian Treasures | Breda

Wishful Singing en VOCES8 Scholars bundelen hun krachten en tillen gregoriaans naar een nieuw niveau. Ontdek het gregoriaans tijdens onze Gregorian Treasures concerten. Geniet van een immersive experience waarbij de zangers zich vrij door de ruimte bewegen. Zo word je…
Gregorian Treasures | Breda
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten