Loading Events
Sun 14 April 2024

Gregorian Treasures | Alkmaar

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Ervaar de meditatieve schoonheid van het gregoriaans

Wishful Singing en VOCES8 Scholars bundelen hun krachten en brengen samen de mooiste parels van het gregoriaans voor het voetlicht.

Ontdek de magie van het gregoriaans tijdens onze Gregorian Treasures concerten. Geniet van een immersive experience waarbij de zangers zich vrij door de ruimte bewegen. Zo word je als bezoeker als het ware ondergedompeld in een bad van klank.

Door de mannenstemmen van de VOCES8 Scholars te combineren met de vrouwenstemmen van Wishful Singing ontstaat een gevarieerd programma dat alle kleuren van het gregoriaans laat zien.

Het programma bestaat uit bekend en onbekend gregoriaans repertoire, dat we uitvoeren volgens de originele middeleeuwse manuscripten. Daarnaast zingen we modernere werken die op het gregoriaans zijn geïnspireerd, zoals Ubi Caritas en Tota pulchra es, Maria van Maurice Duruflé en Ave Generosa van Ola Gjeilo.

Sun 14 April 2024 / 15:00 h
Grote Kerk Alkmaar Alkmaar

Musicians

This concert is part of

Gregorian Treasures | Alkmaar

Ervaar de meditatieve schoonheid van het gregoriaans Wishful Singing en VOCES8 Scholars bundelen hun krachten en brengen samen de mooiste parels van het gregoriaans voor het voetlicht. Ontdek de magie van het gregoriaans tijdens onze Gregorian Treasures concerten. Geniet van…
Gregorian Treasures | Alkmaar
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten