Loading Events
Sat 8 July 2017

Woodbirds: familieconcert met Wishful Singing (5+) @Koorbiënnale Haarlem

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Uitvoerenden

Wishful Singing (Nederland)
Bernd van den Bos – piano Toelichting

Voor de jongste vroege vogels

Wakker worden met de zangers van Wishful Singing is mogelijk tijdens het derde Woodbirds-concert. In de vroegte van de ochtend is De Overplaats het ideale decor voor de frisse ochtendzon, de vrolijke zangpartijen van de vele vogels, de altijd parate eekhoorns op jacht naar beukennoten en de liefhebbers van vocale muziek. Wishful Singing presenteert een familieconcert voor de jongste vroege vogels (5-10 jaar) en natuurlijk hun ouders en grootouders.

Wishful Singing en pianist Bernd van den Bos leren het jonge publiek de leukste liedjes, tongtwisters en oorwurmen. Ze toveren De Overplaats om in een bos vol olifanten, een Japanse tempel of een Amerikaanse prairie. Ze zingen daarbij de mooiste en leukste muziek van over de hele wereld. En… iedereen mag meezingen!

Voor de kinderen is er na afloop limonade en iets te eten (bij de prijs inbegrepen).
Koffie, sap en croissants zijn tegen betaling te verkrijgen.

Na afloop mogen de kinderen mee met de boswachter voor een tour over het landgoed.

Alvast thuis oefenen met de liedjes die Wishful Singing gaan zingen? Dat kan. Via deze link kunt u alvast in de stemming komen.

Sat 8 July 2017 / 10:00 h
Landgoed De Overplaats Heemstede (NL)
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten