Crowdfunding met groot succes gehaald

In de afgelopen maanden hebben vele donateurs uit het hele land gul bijgedragen aan de crowdfunding voor onze nieuwe cd ‘In Mysterium’ met Herman Finkers. En met succes: we hebben ons doel ruim gehaald! Ons optreden bij De Wereld Draait Door van afgelopen maandag 30 oktober heeft ons in contact gebracht met veel nieuwe liefhebbers van onze muziek. Hartelijk welkom aan al onze nieuwe volgers!

Via deze weg willen wij alle donateurs aan de crowdfundingsactie heel hartelijk bedanken voor hun gift.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het cd-presentatieconcert. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Bestel dan hieronder uw kaarten!

Als hij straks klaar is en hij staat bij mij in de boekenkast, is het de mooiste gregoriaanse cd die ik ken.

– Herman Finkers

Ja, ik bestel graag kaarten voor het concert

op zondag 5 november 2017 om 15.00 uur in de Dominicuskerk in Amsterdam
  • Prijs: € 20,00 Aantal:
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Over de cd

Vanaf het moment dat we voor het eerst met het Gregoriaans in aanraking kwamen, werden we geraakt door de magie en de eenvoud ervan. De muziek bleek ons op het lijf geschreven: ze is rijk en expressief en weet ons telkens opnieuw te verrassen. Onze liefde voor het Gregoriaans bracht ons in contact met Herman Finkers, die bekend staat om zijn bevlogenheid voor en kennis van het gregoriaanse repertoire. De samenwerking met Herman Finkers mondde uit in het project Missa in Mysterium, een Latijnse hoogmis in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, van A tot Z gezongen en in een regie van Herman Finkers. Op kerstavond 2016 zond de KRO de Missa in Mysterium uit op televisie. De reacties daarop waren zo overweldigend dat er een vervolg moest komen: In Mysterium, een cd met hoogtepunten uit het gregoriaanse repertoire.

Gregoriaans kun je op heel veel verschillende manieren zingen. Wat ik verreweg de mooiste stijl vind is hoe Wishful Singing het doet. Heel semiologisch, heel precies wetenschappelijk verantwoord, en toch heel naturel en vloeiend. Het beste van twee werelden.

– Herman Finkers
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten