Nieuwjaarsconcert i.s.m. Sinfonia Rotterdam

 

Vijf vrouwen roepen met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, lichtvoetigheid, weemoed en plezier. Sinfonia Rotterdam brengt samen met dit bijzondere 5-tal een onvergetelijk en hartveroverend Nieuwjaarsconcert! Het concert opent met de symfonie in g kleine terts van Mozart, waarna Wishful Singing samen met het orkest via de prachtige Pavane van Faure overgaat in close harmony, lichte muziek en jazz verrassingen in nieuwe bewerkingen van Sylvia Maessen.

Za 13 januari 2018 19:30 uur20:45 uur

De Doelen Rotterdam (NL)

Tickets

Dit concert is onderdeel van

Nieuwjaarsconcert i.s.m. Sinfonia Rotterdam

  Vijf vrouwen roepen met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, lichtvoetigheid, weemoed en plezier. Sinfonia Rotterdam brengt samen met dit bijzondere 5-tal een onvergetelijk en hartveroverend Nieuwjaarsconcert! Het concert opent…
Nieuwjaarsconcert i.s.m. Sinfonia Rotterdam
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten